Хотели
дестинация
категория
Екскурзии и обиколки
дестинация

Мимоза Хотел

4 звезди
Дестинация — Златни Пясъци
Ресторант Лоби или Другу Барове Паркинг Климатик Външен басейн Вътрешен басейн Условия за конференция Интернет условия СПА център Условия за деца Спорт Подходящ за инвалиди AI

15% ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.05.2013

В хотела се извършва ремонт и обновяване на базата и всички съоръжения

Хотел

Изцяло обновяване и боядисване на фасадата на хотела с нов цвят. - Боядисване на парапетите на терасите на всички стаи. - Пълно боядисване на всички стаи. - Промяна на счупените врати с нови. - Смяна на всички чадъри с нови.

Ресторант

- Разширяване на капацитета на климатиците в основния ресторант. - С цел избягване на събиранията в основния ресторант за обяд и вечеря и за обогатяване на асортимента и качеството на храната на откритата тераса на ресторанта ще бъде поставен нов теракот и терасата ще бъде снабдена с обурудване за топла и студена кухня. Така гостите ще могат да бъдат обслужени директно на терасата.

Бар

- Настоящият а ла карт ресторант "Бавария кръчма" ще се превърне в италиански ресторант тип едно, но и при своя собствена функция в борда на I / 1 за престоя а ла карт вечеря с предварителна резервация. - - Настоящият бар-басейн "Sungarden" ще се превърне в ресторант гръцки стил, без да му се променя собствената функция в борда на I / закуски 11-16.00. и лед Crème 11-13.00ч. Ние предлагаме по време на престоя а ла карт вечеря с предварителна резервация. Така че клиентите за 1 седмица престой могат да избират и използват един път по време на престоя си а ла карт вечеря между 2 различни стилове ресторанти, вместо вечеря в основния ресторант. На разположение на гостите в продължение на 2 седмици престой ще имат предимството да вечерят 2 пъти по време на престоя си, на-ла-карт вечеря в италианския или гръцкия ресторант. - Реконструкция и обновяване на бар-басейн.

Басейни

- Пълна промяна на площа около басейните. Зоната ще бъдат покрита с гранитогрес. Пълно обновяване на плувните басейни.

Orthodoxou Travel & Tours Ltd Blue Air - Smart Flying